×
Teléfono 977 55 41 11
Teléfono 977 55 41 11

FULL TRACTION – CLUB BÀSQUET TARRAGONA

El concessionari Full Traction manté intacta la seva aposta pel Club Bàsquet Tarragona (CBT). Les dues entitats han renovat el seu compromís una temporada més, pel que l’empresa seguirà sent un dels principals patrocinadors del club blau.

La plantilla al complet de l’Ibersol CBT ha participat en l’acte de renovació, que també ha comptat amb la presència del president del CBT, Jacint Rodríguez, i del Director Comercial de Full Traction, Diego Castro.

Precisament el president del CBT ha volgut posar en valor «la tasca que fa Full Traction de recolzar l’esport local. Per a nosaltres és primordial saber que comptem amb ells per arribar junts molt més lluny».

El Director Comercial de Full Traction, Diego Castro, assegura que «aquesta col·laboració referma el compromís de Full Traction amb l’esport de la ciutat”. “Un any més hem volgut ajudar al CBT a poder seguir obtenint títols”.

Per cinquena temporada consecutiva, Full Traction brinda el seu suport al Club Bàsquet Tarragona.

 

El concesionario Full Traction mantiene intacta su apuesta por el Club Baloncesto Tarragona (CBT). Las dos entidades han renovado su compromiso una temporada más, por lo que la empresa seguirá siendo uno de los principales patrocinadores del club azul.

La plantilla al completo del Ibersol CBT ha participado en el acto de renovación, que también ha contado con la presencia del presidente del CBT, Jacinto Rodríguez, y del Director Comercial de Full Traction, Diego Castro.

Precisamente el presidente del CBT ha querido poner en valor «la tarea que hace Full Traction de apoyar el deporte local. Para nosotros es primordial saber que contamos con ellos para llegar juntos mucho más lejos».

El Director Comercial de Full Traction, Diego Castro, asegura que «esta colaboración reafirma el compromiso de Full Traction con el deporte de la ciudad”. “Un año más hemos querido ayudar al CBT a poder seguir obteniendo títulos”.

Por quinta temporada consecutiva, Full Traction brinda su apoyo al Club Baloncesto Tarragona.